Nye stemmer

Rom: Alver

Arrangør: Skrivekunstakademiet i samarbeid med Litteraturhuset

Studentar, skrivelærarar og gjesteforfattarar ved Skrivekunstakademiet les.

Kom og smak den nye vinen! Årets kull ved Skrivekunstakademiet presenterer nye tekstar frå nye stemmer, saman med eit knippe eminente gjestar.

Kveldens opplesarar er: Joakim Slinning Lange, Laura Winther Schøler, Sidsel Anna Åhman Welden, Mads Skram Lerø, Birk Eirik Fjeld, Olav Fangel Jamtveit, Lisa Him-Jensen, Vilde Vikse, Giulia Avella, Maja Elfrida Reseland, Eivind Aalen Øi, Even Hesby, Tormod Haugland, Erlend O. Nødtvedt og UKON (SE).

Arrangementet er resultatet av vårt årlege kurs i framføring av tekst. Gratis, ope for alle og garantert vel verdt å få med seg for deg som likar blodfersk litteratur, nye forfattarstemmer eller kanskje begge deler.

Vel møtt!

Gratis

Husnytt