Heretica: Digital krig

Rom: Boksalongen

Arrangør: Heretica i samarbeid med Litteraturhuset

Med William Merrin, Arild Linneberg og Janne Sund.

William Merrin, professor i Swansea, Wales, utga i 2018 boka Digital War. A Critical Introduction. Samme år var han medredaktør av Trump and the Media War. Hans bok Baudrillard and the Media (2005) er en moderne klassiker.

Merrin er en av vår tids skarpeste og morsomste medieanalytikere. Han har særlig arbeidet med digitale medier, teknologisk historie og filosofi. I Media Studies 2.0 (2014) tok han til orde for en helomlegging av mediestudiet. Under utgivelse (juni 2019) er Facebook and the Online Self, om selviscenesettelsen i sosiale medier.

Samtalen vil dreie seg om mediesituasjonen i dag og muligheten for en ny, radikal mediekritikk. 

Arrangementet er støttet av Stiftelsen Fritt Ord.

Samtalen vil foregå på engelsk.

The event will be held in English.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

90/60,– (stud.)

Husnytt