Fusion: Musikk og poesi (Avlyst)

Rom: Boksalongen

Arrangør: Bjørgvin Trio

Klassisk konsert med Bjørgvin Trio.

Bjørgvin Trio er en nyetablert kammermusikk gruppe som fremfører klassisk musikk med en unik besetning. Trioen består av mezzosopran Zsuzsa Zseni fra Ungarn, fiolinist Vladimíra Ščigulinská fra Slovakia og gitarist Morten Andre Larsen fra Norge.

I prosjektet FUSION arrangerer trioen musikk basert på kjent litteratur. Publikum får høre sanger av Frederico G. Lorca, Camille Saint-Säens, Gunnar de Frumerie, Antonín Dvořák og Astor Piazzolla.

Bjørgvin Trio begynte i 2019 et samarbeid med talentfulle unge komponister for å fremføre nyskrevet skandinavisk musikk. En av komponistene er Gabriella Eszter Szabó som skrev musikk for trioen basert på Inger Hagerup sine tekster.

160,–


Arrangementet er dessverre avlyst. Kjøpte billetter vil bli refundert. 

Husnytt