Foreldrerådet: Sannheten om mammakroppen

Rom: Alver

Arrangør: Litteraturhuset

Med Julie Hole og Mette Løkeland.

Ufrivillig vannlating, åreknuter, babykilo og hengepupper. Mye skjer med kroppen etter en graviditet og en fødsel. Men er det fortsatt tabu å snakke om at underlivet ikke er det samme, at selvbildet forandrer seg og at sexlysten uteblir? 

Julie Hole har vært plaget med inkontinens siden første fødsel i 2011 og har vært avhengig av bind og bleier for å kunne fungere normalt. Nå deler hun prosessen mot å bli kvitt problemet med 50 000 følgere på Instagram, for å skape åpenhet om lidelsen. Christine Lystrup driver barseltrening for permisjonsmødre i Bergen og er opptatt av tilpasset opptrening og sunn treningsglede etter fødsel. Sammen med gynekolog Mette Løkeland inviterer vi til en ærlig samtale om kvinnekroppen etter fødsel. Intervjuer: Silje Stavrum Norevik. 

Det er god plass til barnevogner i lokalet! 

Neste arrangement i denne serien: 27. mai.

75,– (familiebillett) 

Billetten gjelder for inntil fem familiemedlemmer.

Husnytt

 • God påske!

  Se våre åpningstider her.

 • Bli med på lesesirkel!

  Kari Jegerstedt, Oda Vige Helle, Eivind Riise Hauge og Marie Amdam leder vårens møter.

 • «For–»

  Litteraturhuset i Bergen starter eit langsiktig prosjekt for å styrke det litterære feltet.

 • LittPod

  Litteraturhusets egen podkast.

 • Personvern

  Slik behandler vi dine personopplysninger.