For–: Frilansbonanza

Rom: Zinken Hopp

Arrangør: Litteraturhuset

Tid for selvangivelse!

For– arrangerer en todagers frilansbonanza i april og starter med et selvangivelsesverksted. Svært mange innen litteraturfeltet er frilansere. Det betyr at man må levere selvangivelse for næringsinntekt 31. mai hvert år. Mange gruer seg til dette, men vi vil gjerne hjelpe dere til å manøvrere gjennom regler og krav!  

Kristoffer G. Vassdal har svært god erfaring med regnskap og rådgivning for kulturbransjen. Vi har invitert ham til Litteraturhuset for å gi dere et krasjkurs i hvordan man lettere skal takle, og kanskje til og med ende opp med å like sin egen selvangivelse.  

Ta med egen datamaskin, så er selvangivelsen levert før kvelden er omme! 

Arrangementet er en del av programrekken For–. Les mer her. 

Påmelding: for@litthusbergen.no.

Gratis (påmelding)

Husnytt