Feministisk lesesirkel

Rom: Fosse-stova

Arrangør: Litteraturhuset

Denne gangen leser vi Audre Lordes «Uses of the Erotic: The Erotic as Power».

Bli med i Litteraturhusets feministiske lesesirkel! Sirkelen ledes av Oda Vige Helle.

Denne gangen leser vi Audre Lordes Uses of the Erotic: The Erotic as Power.

Audre Lorde (1934–1992) er kjent som både poet, skribent, feminist og politisk aktivist. I skrift, som ellers, er hun kjent for å ha utforsket følelsesmessige, lesbisk og feministisk orienterte problemstillinger og uttrykk. Hun var politisk aktivist, og er en av de viktigste foregangskvinnene for interseksjonell feminisme. Sister Outsider, som essayet vi skal lese denne gangen er hentet fra, er et klassisk verk i moderne feminisme: Her forklares undertrykkelse i flere lag og strukturer samtidig – og det i et variert spekter. Essaysamlingen finnes til salgs i Boksalongen, essayet kan også høres for seg selv her

God lesing og vel møtt!

Påmelding: feministisk@litthusbergen.no

Gratis

Husnytt