Skrivekurs med Gro Dahle - dag 1/2

Rom: Fosse-stova

Arrangør: Tekstuniverset

Å følge etter rever, grevlinger og jordrotter!

Dette skrivekurset er et igangsetterkurs, et idékurs, et uhøytidelig, helt ufarlig språklekkurs for alle, men som også kan brukes av skrivende som ønsker å skrive tekst og prøve ut prosjekter. Vi arbeider oss gjennom 60–70 språklige metoder for å lage et myldrerom av forsøk, ideer, innfall, begynnelser. Tanken er å bli bevisst muligheter, lære teknikker, bli kjent med verktøykassa i skrivehåndverket – og sin egen stemme. Kurset kan brukes til skriving i alle sjangre, lærere vil finne skrivelystoppgaver for elever, forfattere vil få noen nye gode tekster til prosjektene sine. 

3700,– (eget billettsalg)

Påmelding sendes til jorunn@tekstuniverset.no.

Ved påmelding betaler du kr. 500,– i depositum til konto 0539 71 63808 v/Jorunn Greiff Solli. Vipps: 97123102

Dette er en bindende andel av den totale betalingen, og beløpet tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Resten av beløpet forfaller til betaling 30 dager før kursstart. Dette betales da ikke tilbake, med mindre vi ser oss nødt til å avlyse kurset.

Husnytt