Poetisk praksis

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

En samtale mellom Eileen Myles og CAConrad.

Hvordan praktiserer man poesi? Og hvordan ser et liv i poesiens tjeneste ut? Vi har invitert de poetiske superstjernene Eileen Myles og CAConrad til en samtale om poetisk praksis og kunsten å leve et vilt og poetisk liv. 

Eileen Myles er en av USAs største nålevende poeter. Hun har utgitt over tyve bøker i ulike genre. 

CAConrad kommer fra Pennsylvania, USA. Hans poesi utforsker blant annet grensene for selvet og de andre. Eileen Myles er en av hans viktigste inspirasjonskilder.  

Arrangementet er et samarbeid mellom Bergen Kunsthall og Litteraturhuset i Bergen i forbindelse med Beatrice Gibsons utstilling I Couldn’t Sleep in My Dream, 25. januar–31. mars, Bergen Kunsthall. Utstillingen viser Gibsons nye film Hope I'm Loud When I´m Dead (2018) som er et portrett av de amerikanske poetene CAConrad og Eileen Myles.

Arrangementet vil foregå på engelsk. 

90/60,– (stud.) 

Husnytt