Over grensen: Idrettskultur

Rom: Auditoriet

Arrangør: Broen.xyz og Litteraturhuset

Skandinavisk holmgang med VGs Leif Welhaven, Tomas Pettersson fra Expressen, den danske studioverten Jimmy Bøjgaard og Hilde Sandvik.

Danskene kaller oss for fjellaper og kåret Egil "Drillo" Olsen til Danmarks mest upopulære nordmann i 2002. Sveriges største podkastere godter seg over pappa Johaugs dopingbrøl, mens SVT arrangerer debatt om hvor slem Northug er. Men alle heier vi på Island. Tema for denne utgaven av Over grensen er idrettskultur. 

Norsken, svensken og dansken møtes til skandinavisk holmgang på Litteraturhuset: VGs Leif Welhaven, Tomas Pettersson fra Expressen og den danske studioverten Jimmy Bøjgaard skal krangle, bli enige en gang for alle om hvem som er størst av Zlatan Ibrahimovic, Brian Laudrup eller Bjørn Dæhlie. Intervjuer er Hilde Sandvik.

Produsent: Henrik Hylland Uhlving, redaksjon: Sigrid Gausen.

Arrangementet er et samarbeid med Debatt i P2. Serien er støttet av Sparebanken Vest.

90/60,– (stud.)

Husnytt