Honduras: Når engasjement betyr livsfare

Rom: Zinken Hopp

Arrangør: Norsk Folkehjelp Bergen og Latinamerikagruppene i Bergen, LAG

Med Raftoprisvinneren fra 2015, Padre Melo, og Per Ranestad fra Norsk Folkehjelp.

Møt Raftoprisvinneren fra 2015 og menneskerettighetsforkjemper fra Honduras, Padre Melo, sammen med en av Folkehjelpens veteraner fra Latin-Amerika-arbeidet, Per Ranestad.

Vi får besøk av en av hovedpartnerne våre i Honduras, Padre Melo fra ERIC (Equipo de Reflexión, Investigación y Comunicación). Han vil fortelle om hvordan de jobber for å fremme rettferd i Honduras samtidig som de blir angrepet og forsøkt truet til stillhet. Hva gjør de for å fortsette kampen? Hva kan Norge gjøre for å bidra til inkluderende utvikling i Honduras?

Norsk Folkehjelp har jobbet i Honduras siden 1985, og har i flere år være samarbeidspartner med organisasjonen ERIC, som driver Radio Progreso. Vi ser med stor uro hvordan organisasjonene i Honduras blir kriminalisert og kneblet. Dette er del av en global trend som gir grunn til stor bekymring.

Gratis

Husnytt