LittfestBergen: Geni, groupies, muser og menn

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: LittfestBergen/Litteraturhuset

Med Marta Breen.

Kvinnekampen har i stor grad handla om å bryte seg inn i menns lukka rom – vere seg arbeidslivet, politikken, utelivet eller idretten, og dei som har gått føre, har ofte gjort det med store personlege kostnadar.

I boka Om muser og menn skriv Marta Breen historia om den evige kampen for å skaffe seg eit eige rom. Og om eksentriske kulturmenn av alle kjønn, om groupies, muser og stalkers.

På norsk.

70/50,– (stud.)

Velkommen til litteraturfestival 14.-17. februar 2019 på Litteraturhuset i Bergen: Fire dagar, 50-50 sakprosa og skjønnlitteratur, 50-50 internasjonalt og norsk program – litteratur, debatt, dans, teater, film, slam, performance, fest. 90 gjester frå meir enn 20 land.

Fullt program og billettar her.

 

Foto: Maria Gossé

Husnytt