LittfestBergen: Aust mot vest – kven er best?

Rom: Auditoriet

Arrangør: LittfestBergen/Litteraturhuset

Med Frode Helmich Pedersen, Siss Vik og Trond-Viggo Torgersen.

Finst det «typisk austlandsk» litteratur? Er vestlandsk litteratur så tvisynt at det berre blir tåke igjen? Kven gjer seg vanskeleg og kven er påståeleg? Er den austlandske litteraten berre ein sjølvhøgtideleg småborgar? Og, viktigast: Kven er best?

LittfestBergen inviterer til litterær battle mellom vestlendingen Frode Helmich Pedersen og austlendingen Siss Vik, med den austlandske vestlendingen Trond-Viggo Torgersen som ordstyrar og dommar.

Arrangementet blir på norsk.

130/90,– (stud.)

Velkommen til litteraturfestival 14.-17. februar 2019 på Litteraturhuset i Bergen: Fire dagar, 50-50 sakprosa og skjønnlitteratur, 50-50 internasjonalt og norsk program – litteratur, debatt, dans, teater, film, slam, performance, fest. 90 gjester frå meir enn 20 land.

Fullt program og billettar her.

 

Illustrasjon: «Norskmannen» av Oddvar Torsheim

Husnytt