LittfestBergen

Rom: Annet

Arrangør: LittfestBergen/Litteraturhuset

Velkommen til Bergen internasjonale litteraturfestival 14.–17. februar.

Møt Edurne Portela, José Ovejero, Marta Breen, Tomas Espedal, Hilde Kvalvaag, Morten Traavik, Sigrun Slapgard, Jan Grue, Nell Irvin Painter, Per Buvik, Aage Storm Borchgrevink, Brit Bildøen, Cecilie Løveid, Anne Gjelsvik, Sigrun Slapgard, Tomm Kristiansen, Reidar Müller, Andreas Tjernshaugen, Kjersti Sandvik, Erlend Berge og Kaj Skagen.

Velkommen til litteraturfestival 14.-17. februar 2019 på Litteraturhuset i Bergen: Fire dagar, 50-50 sakprosa og skjønnlitteratur, 50-50 internasjonalt og norsk program – litteratur, debatt, dans, teater, film, slam, performance, fest. 90 gjester frå meir enn 20 land.

Fullt program og billettar her.

 

Foto: Henrik Lied/NRK

Husnytt

 • God påske!

  Se våre åpningstider her.

 • Bli med på lesesirkel!

  Kari Jegerstedt, Oda Vige Helle, Eivind Riise Hauge og Marie Amdam leder vårens møter.

 • «For–»

  Litteraturhuset i Bergen starter eit langsiktig prosjekt for å styrke det litterære feltet.

 • LittPod

  Litteraturhusets egen podkast.

 • Personvern

  Slik behandler vi dine personopplysninger.