LittfestBergen

Rom: Annet

Arrangør: LittfestBergen/Litteraturhuset

Velkommen til Bergen internasjonale litteraturfestival 14.–17. februar.

Møt Helene Uri, Bergsveinn Birgisson, Ragnhild Gudbrandsen, Solrun Toft Iversen, Helge Jordal, Eivind Riise Hauge, Ane Farsethås, Dubravka Ugrešić, Kari Jegerstedt, Alexander H. Sandtorv, Dominika Minkacz Sira, Ragnar Aalbu, Miss Tati, Thor Steinhovden, Ina Tin, Morten Traavik, Tomm Kristiansen, Helon Habila, Brit Bildøen, Aage Storm Borchgrevink, Xiaolu Guo, Jennifer Makumbi, Mirte Bogaert, Erlend O. Nødtvedt, Olaug Nilssen, Hissa Hilal, James E. Montgomery, Alisa Ganieva, Ingunn Lunde, Linnea Axelsson, Astrid Hygen Meyer, Nell Irvin Painter, Kristina Leganger Iversen, Carsten Jensen, Jan H. Landro, Peter Nielsen, Camara Lundestad Joof, Rupert Thomson, Mona B. Riise, Brødet og eselet, Fredrik Hagen, Asieh Amini, Camara Lundestad Joof, Cecilie Løveid, Kei Miller, Mansur Rajih, Ahmedur Rashid Chowdhury AKA Tutul, Gunnar Wærness, Mirte Bogaert, Henning H. Bergsvåg, Hakan Günday, Juan Gabriel Vásquez, Gisle Selnes, Pedro Carmona-Alvarez, Gunnhild Øyehaug, Tomas Espedal og Alf van der Hagen.

Velkommen til litteraturfestival 14.-17. februar 2019 på Litteraturhuset i Bergen: Fire dagar, 50-50 sakprosa og skjønnlitteratur, 50-50 internasjonalt og norsk program – litteratur, debatt, dans, teater, film, slam, performance, fest. 90 gjester frå meir enn 20 land.

Fullt program og billettar her.

 

Foto: Trude Eng/Jacob Dall

Husnytt