LittfestBergen

Rom: Annet

Arrangør: LittfestBergen/Litteraturhuset

Velkommen til Bergen internasjonale litteraturfestival 14.–17. februar.

Møt Heinz Bude, Raphaëlle Leyris, Bergsveinn Birgisson, Sigrun Slapgard, Bjørn Vatne, Asieh Amini, Mansur Rajih, James E. Montogmery, Daniel Medin, Marta Breen, Ane Farsethås, Jennifer Makumbi, Kari Marstein, Peter Nielsen, Eirik Vassenden, Camilla Bakken Øvald, Torfinn Harding, Asieh Amini, Hissa Hilal, Angela Saini, Helene Uri, Kari Jegerstedt, Anne Gjelsvik, Yasemin Congar, Jørgen Lorentzen, Dubravka Ugrešić, Jan Grue, Bjørn Vatne, Alisa Ganieva, Yann Queffélec, Rupert Thomson og Heidi Marie Vestrheim.

Velkommen til litteraturfestival 14.-17. februar 2019 på Litteraturhuset i Bergen: Fire dagar, 50-50 sakprosa og skjønnlitteratur, 50-50 internasjonalt og norsk program – litteratur, debatt, dans, teater, film, slam, performance, fest. 90 gjester frå meir enn 20 land.

Fullt program og billettar her.

 

Foto: The Poetess (2017)

Husnytt