LittfestBergen

Rom: Annet

Arrangør: LittfestBergen/Litteraturhuset

Velkommen til Bergen internasjonale litteraturfestival 14.–17. februar.

Møt Hissa Hilal, Cecilie Løveid, Miss Tati, Thomas Hylland Eriksen, Carsten Jensen, Jonas Bals, Linnea Axelsson, Nell Irvin Painter, Pedro Carmona-Alvarez, Olaug Nilssen, Gunnhild Øyehaug, Angela Saini, Kei Miller, Tonje Vold, Yann Queffélec, Per Anders Todal, Margunn Vikingstad, Juan Gabriel Vásquez, Edurne Portela, Frode Helmich Pedersen, Siss Vik og Trond-Viggo Torgersen.

Velkommen til litteraturfestival 14.-17. februar 2019 på Litteraturhuset i Bergen: Fire dagar, 50-50 sakprosa og skjønnlitteratur, 50-50 internasjonalt og norsk program – litteratur, debatt, dans, teater, film, slam, performance, fest. 90 gjester frå meir enn 20 land.

Fullt program og billettar her.

 

Foto: Sara Mac Key, Jacob Dall, Greg Bal, NAOMI, MArk Rusher, Windham Campell Prize, Art Paxton, Javad Montazeri, Mélanie Morand/Opale, Tale Hendnes, Selen Ozer, Maria Gossé, Tove Breistein, Helge Skodvin, UiO.

Husnytt