Kroppen for voksne: Når kroppen angriper seg selv (UTSOLGT)

Rom: Auditoriet

Arrangør: UiB og NRK

Med Trond-Viggo Torgersen og Eystein Husebye.

Arrangementet er dessverre utsolgt, dette gjelder også videooverføringen. Overføringen skjer til rommet «Alver» på Litteraturhuset. Samtalene i serien blir tatt opp og redigert til radioprogram på NRK P1.

Hva er autoimmune sykdommer? Hvilke autoimmune sykdommer finnes? Hvordan kan immunforsvaret havarere? Finnes det medisin mot dette? Og er det riktig at stresslidelser kan påvirke immunforsvaret?

Kroppen for voksne gir svar som er til å forstå om kropp og helse, gjennom gode samtaler mellom lege Trond-Viggo Torgersen og hans kollegaer fra helsevesen og forskermiljø. Denne gang møter han professor Eystein Husebye.

Gjennom gode samtaler får vi innsikt i hvordan kroppen vår påvirkes av det vi spiser og drikker, hvordan og hvorfor kroppen fungerer som den gjør og hvordan våre følelser, tanker, opplevelser og omgivelser påvirker oss. Lurer du på noe? Send spørsmål til kroppen@nrk.no.

100/70,– (stud.)

Husnytt