Harstads metode

Rom: Alver

Arrangør: Litteraturhuset

Mesterkurs med Johan Harstad.

Litteraturhuset har invitert våre mest anerkjente forfattere til å snakke om sin metode for skjønnlitterær skriving. Arrangementsrekken er for deg som selv skriver, som ønsker å skrive, eller bare er interessert i den kreative prosessen.

Johan Harstad debuterte bare 22 år gammel med Herfra blir du bare eldre. Siden den gang har han gjort seg bemerket som en original stemme i norsk samtidslitteratur. Da hans siste utgivelse, Max, Misha og Tetoffensiven, utkom i Danmark, skrev Jyllands-Posten at han ville bli det neste store navnet innen skandinavisk litteratur. Nå kommer han til Litteraturhuset for å snakke om sin litterære metode. 

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

90/60,– (stud.) 

Husnytt