Seriøst morsomt 2

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Med Sigrid Bonde Tusvik, Knut Nærum, Kyrre Andreassen og Nina Lykke.

Arrangementet er dessverre utsolgt. Rakk du ikke å sikre deg billetter? Billetter til videooverføringen i rommet ved siden av ligger nå ute! Trykk her for billettsalg.

Norsk samtidslitteratur blir ofte karakterisert som introspektiv, angstridd og dyster. Litteraturhistorien er preget av alvorstunge typer: Ibsen, Hamsun og Undset. Er vi nordmenn rett og slett humørløse? Eller er det van bare vanskelige å ta humor på alvor? 

Vi gjentar fjorårets store suksess og inviterer til en samtale om humor i norsk samtidslitteratur. Hva kreves det av litteratur for at den skal være morsom? Med Sigrid Bonde Tusvik, Knut Nærum, Kyrre Andreassen og Nina Lykke. 

Det blir boksalg og signering i Boksalongen etter arrangementet.

90/60,– (stud.)

 

Husnytt