Lillelørdag: Mari og Magnus

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Forfattartreff med Ruth Lillegraven.

Ruth Lillegraven har skrive fleire bøker om søskena Mari og Magnus. Mari er fem år, og Magnus er nesten fire. Gjennom bøkene følger vi søskena på ganske små, men dramatiske eventyr; ein kosebamse som blir borte i flyttelasset, mysterium i barnehagen, ein heilt ny kattunge som er vanskeleg å passe på, og det første spennande overnattingsbesøket hos bestemor med litt heimlengt og masse kos og bollebaking. Dei enkle historiene om søskena er lette å kjenne seg att i, engasjerande for barn, rommar store kjensler, og endar alltid godt.  

Les meir om forfattartreffet kl. 13.00 her.

Litteraturkaféen i Alver er open kl. 11–15. Kom innom for bøker, graut og moro. (30,– pr. person. Du betalar i døra).

Alder: frå 2 år

Gratis

Arrangementet er ein del av Bokåret 2019 og støttes av Nasjonalbiblioteket. 

Husnytt