Den blå time: Er tare den nye ribba? Jul med sjøsmak

Rom: Auditoriet

Arrangør: Havforskningsinstituttet

Velkommen til en gastronomisk forskningskveld med juleglitter på toppen.

Velkommen til en gastronomisk forskningskveld med juleglitter på toppen. 

Havforskningsinstituttet inviterer til temakveld om julemat fra havet – fra den klassiske kveita til fremtidens mulige lav-trofiske jule-mix. 

Alle får smake ekte neofjordisk julemat - om de tør…

Program

- Kveite: Vil «dronninga» av julematen alltid være mulig å få tak i? Ved HI-forsker Kathrine Michalsen.

- Utviklingen av det Nye Nordiske Kjøkkenet og neofjordisk julemat, ved HI-forsker Arne Duinker og «The punck rock chef» Christopher Haatuft, Lysverket.

Q&As i plenum.
Mingling og smakebit på neofjordisk julemat.

Gratis

Husnytt

  • God påske!

    Se våre åpningstider her.

  • Bli med på lesesirkel!

    Kari Jegerstedt, Oda Vige Helle, Eivind Riise Hauge og Marie Amdam leder vårens møter.

  • «For–»

    Litteraturhuset i Bergen starter eit langsiktig prosjekt for å styrke det litterære feltet.

  • LittPod

    Litteraturhusets egen podkast.

  • Personvern

    Slik behandler vi dine personopplysninger.