Mestring av sorg

Rom: Auditoriet

Arrangør: Senter for kriseberedskap og Landsforeningen uventet barnedød

Åpent kurs for etterlatte og deres hjelpere med Atle Dyregrov og Kari Dyregrov.

Velkommen til åpent kurs for etterlatte og deres hjelpere med Atle Dyregrov og Kari Dyregrov, professorer og nestorer innen sorgarbeid. Kurset innledes av en etterlatt som forteller fra sin personlige tapshistorie.

Kurset er for alle som har mistet en som står dem nær, enten det er barn, ungdom eller voksne, og deres sosiale nettverk og hjelpere. Her gis det konkrete og praktiske råd om hvordan man kan leve best mulig med smertefulle tap, og hvordan være til støtte og hjelp som venn, fagperson og lignende.  

Kurset er gratis og åpent for alle.

Velkommen!

Boken er tilgjengelig i Boksalongen.

Gratis

 

Husnytt