Kroppen for voksne: Kosttilskudd og vitaminer

Rom: Auditoriet

Arrangør: Universitetet i Bergen og NRK

Trond-Viggo Torgersen og Jutta Dierkes om mattilskudd og sminke.

Lever vi lengre hvis vi spiser ekstra med vitaminer? Hvilke kosttilskudd gjør oss sunnere og sterkere? Trenger vi kosttilskudd? Må vi spise vitaminer? Hvilke vitaminer og kosttilskudd er bra for barna våre? Kan vi unngå å få slag ved å få i oss folat? Vi tilbys matsorter med ekstra tilskudd av vitaminer, er dette nødvendig? Hva er matsminke? Blir vi lurt av matsminke, eller får det oss til å spise sunnere?

Kroppen for voksne gir svar som er til å forstå om kropp og helse, og om hvordan det vi spiser og drikker påvirker kroppen vår og miljøet. Lege og programleder Trond-Viggo Torgersen samtaler med kolleger innen forskermiljø og helsevesen. Denne gang møter han professor i klinisk ernæring Jutta Dierkes.

Har du spørsmål? Send til kroppen@nrk.no.

100/70,– (stud.)

Husnytt