Så var det norsken, svensken og dansken…

Rom: Auditoriet

Arrangør: Broen.xyz i samarbeid med Litteraturhuset

Om sex og feminisme med Twerk Queen Louise, Kristina Wicksell og Eline Lund Fjæren.

Danske Twerk Queen Louise, forfatter av Luddermanifestet og medlem av Girl Squad kommer, Kristina Wicksell i svenske Make Equal kommer, den norske forfatteren Eline Lund Fjæren kommer. Temaet er sex og feminisme i Skandinavia. Hvor ble det av den svenska synden? Kan danske feminister kalles feminister? 

Mens danske feminister gladelig twerker og kler av seg, lanserer svenske feminister samtykkelov og lager rene kvinnefestivaler der alle unntatt CIS-menn er velkomne. Det er klart for ny trefning mellom en svensk, en dansk og en norsk. Denne gangen står sex og feminisme på agendaen. Samtalene ledes av Hilde Sandvik

Produsent: Henrik Hylland Uhlving. Red.ass: Sigrid Gausen.

Arrangementet er støttet av Sparebanken Vest.

90/60,– (stud.)

Husnytt