Kroppen for voksne: Forgiftes vi?

Rom: Auditoriet

Arrangør: UiB og NRK

Med Trond-Viggo Torgersen og professor i miljøtoksikologi Anders Goksøyr.

Har folkehelseproblemer som fedmeepidemi og diabetes type 2 andre forklaringer enn for mye mat og for lite bevegelse? Finnes det stoffer i maten som kan fremme slike tilstander? Vet vi nok om hva vi putter i munnen og smører på kroppen? Eller slipper ut i naturen?  

Kroppen for voksne gir svar som er til å forstå om kropp og helse, og om hvordan det vi spiser og drikker påvirker kroppen vår og miljøet. Lege og programleder Trond-Viggo Torgersen samtaler med kolleger innen forskermiljø og helsevesen. I dag møter han professor i miljøtoksikologi Anders Goksøyr. Programmet taes opp sendes på nrk radio og podcast ved en senere anledning.

Spørsmål? Send det til kroppen@nrk.no.

100/70,– (stud.) 

Husnytt