Kom og prøv et instrument!

Rom: Annet

Arrangør: Bergen kulturskole

Bergen kulturskole fyller 40 år og inviterer til åpen dag for barnefamilier.

Lurer du på hvordan det er å synge i en mikrofon eller spille på en el-gitar? Kanskje du også har lyst til å prøve deg på et slagverk? Benytt sjansen til å bli kjent med et instrument når rytmisk avdeling ved Bergen kulturskole inviterer til åpen dag for barnefamilier. Tanken er at barn i alle aldre skal få prøve seg på forskjellige bandinstrumenter. Mellom klokken 11 og 13 venter flere stands på Litteraturhuset der lærere og elever står klare med el-gitarer, trommer, el-basser, mikrofoner og musikkteknologiutstyr. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å delta. Det viktigste er at du er nysgjerrig på å spille eller synge. Kl. 13.15 blir det konsert med skolens ungdomsstorband og fordypningselever. Kl. 18.30 holdes storkonsert på Østre med bandelever og profesjonelle utøvere.  

Arrangementet er et av mange markeringer skolen gjør i forbindelse med sitt 40-årsjubileum.

Trykk her for mer informasjon

Gratis

Husnytt