Frank Aarebrot: En helaften

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset og Vigmostad & Bjørke

Boklansering og debatt.

En helaften til minne om hele Norges professor.

Program

19.00–19.45: Debatt

Er det rom for en Frank Aarebrot i dagens akademia? Risikerer vi å gå glipp av folkelige formidlere av Aarebrots kaliber med et tellekantregime der publikasjoner i smale, internasjonale tidsskrifter står høyest i kurs?

Vi inviterer til debatt og samtale med Hans Olav Lahlum, Jens Kjeldsen, Dag Rune Olsen og Sunniva Rose. Debattleder: Frøy Gudbrandsen.

20.00-22.00: Lanseringsfest 

Få kunne trollbinde en forsamling som Frank Aarebrot. Hva gjorde ham så unik som formidler og hvilke hendelser formet ham? I boken Frank Aarebrot - Hele Norges professor, får leserne et innblikk i livet til en av Norges mest kjente akademikere. Anna Magnus fra Bergens Tidende intervjuer forfatterne Liv Skotheim og Martin Larsen Hirth om boken og arbeidet som ligger bak.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

Gratis

Husnytt