Foreldrerådet: Bare barnemat

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Silje Stavrum Norevik møter matekspert og småbarnsfar Ole Martin Alfsen.

De fleste småbarnsforeldre er opptatt av at barnet skal få næringsrik mat og vokse seg stor og sterk. Men når hverdagen kommer må kanskje ambisjonene om nedfrosne smaksporsjoner av gulrot og søtpotet byttes ut med mer lettvinte løsninger som middag på glass eller tube. Til Foreldrerådet denne gang kommer TV-kokken Ole Martin Alfsen som har gitt ut bok om god mat til små ganer. Han gir sine beste råd om hvordan få til enkle, men næringsrike retter for småbarnsfamilien, og hvordan gjøre poden til en som er glad i å utforske ny mat.

Litteraturformidler og småbarnsmor Silje Stavrum Norevik møter matekspert og småbarnsfar Ole Martin Alfsen til samtale.

Det er god plass til barnevogner i lokalet! 

Familiebilletten gjelder for inntil fem familiemedlemmer.

75,– (familiebillett)

Husnytt