Amalie Skram og hennes tid

Rom: Auditoriet

Arrangør: Spartacus forlag

Nasjonal lansering: Merete Morken Andersen presenterer «Blodet i årene».

Etter ti års fordypning i alle sider ved Amalie Skram og hennes tid, slipper Merete Morken Andersen en biografi som virkelig tøyer sjangerkonvensjonene. I Blodet i årene fletter hun sammen brev, dagbøker, romaner og malerier og skaper en biografisk collage, der hun bevisst veksler mellom ulike fortellerstemmer. Slik maner hun frem livshistorien til Amalie, menneskene rundt henne og epoken hun var en del av. Det er også en bok som demonstrerer hvor langt en forfatter er villig til å strekke seg for å forstå et annet menneske, og hvorvidt det egentlig lar seg gjøre.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

Gratis

 

Illustrasjon: Barbora Kysilkova

Husnytt