Agendakveld: Troen på en tredje vei – KrFs veivalg?

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Tankesmien Agenda i samarbeid med Litteraturhuset

Tankesmien Agenda inviterer til debatt.

Leder i KrF, Knut Arild Hareide, anbefaler sitt parti å velge en ny vei for å få et varmere samfunn. Han mener veien framover for KrF ligger i et samarbeid med sentrum-venstre, og mener et samarbeid med Frp er umulig for et kristendemokratisk parti. Men partiet er splittet. I Bergen har KrF, Venstre og Ap styrt sammen i snart tre år.

Er dette en ny mulighet for et sterkere sentrum i norsk politikk, og en mindre polarisert samfunnsdebatt? Finnes det muligheter for et godt samarbeid også på nasjonalt plan, eller er verdimotsetningene for store?

I panelet:

Dag Inge Ulstein, byråd for finans, innovasjon og eiendom (KrF)
Marte Mjøs Persen, Ordfører i Bergen (AP)
Sigvald Sveinbjørnsson, Redaktør i Bergensavisen
Morten Myksvold, kommentator i Bergens Tidende

Møteleder: Trygve Svensson, leder i Agenda

Gratis 

Husnytt