Vill Vill Vest: Musikkonferanse 2018

Rom: Annet

Arrangør: Vill Vill Vest

Aktuelle og inspirerende foredrag, seminarer og debatter.

Tredje utgave av Vill Vill Vest går av stabelen i september og vi lover et konferanseprogram spekket med aktuelle og inspirerende foredrag, seminarer og debatter.

Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der 60 spennende artister spiller på en rekke av Bergens konsertscener 13. og 14. september. På Litteraturhuset presenterer musikkorganisasjonen Brak et innholdsrikt konferanseprogram på dagtid for musikkbransjen og andre interesserte. 

Over 300 gjester, samarbeidspartnere og internasjonal musikkbransje tar turen til oss i Bergen. I tillegg til et variert program fylt med aktuelle tema og inspirerende foredragsholdere, har vi lagt til et nytt og spennende element i år: Why music? Med Why music? retter vi fokuset mot musikkens grunnleggende verdi, natur og funksjon: Hva er musikk og hvorfor er musikk så betydningsfullt for så mange mennesker? Hvorfor hører vi på musikk og hvordan påvirker musikk hjernen, tankene og følelsene våre?  

Se hele programmet her.

1595/895,– (Eget billettsalg) 

Arrangør: Vill Vill Vest

Husnytt