Så var det norsken, svensken og dansken…

Rom: Auditoriet

Arrangør: Broen.xyz i samarbeid med Litteraturhuset

Vi oppsummerer det svenske valget med Fredrik Virtanen, Mads Kastrup og Hanne Skartveit. Hilde Sandvik intervjuer.

DET SVENSKA VALET: Kaoset er komplett. Verken høyre- eller venstre-blokken har flertall. Og ingen vet hvor Sverigedemokraten sparker. Det eneste som er sikkert er at de neste ukene blir dramatiske. Norsken, svensken og dansken skal igjen samles til skandinavisk familieråd.

Politisk redaktør i VG, Hanne Skartveit, tidligere kommentator i Aftonbladet, Fredrik Virtanen, og debattredaktør i Ekstrabladet, Mads Kastrup, går bakom valgresultat og mandatfordeling for å finne ut hva som skiller svensk politisk offentlighet fra norsk og dansk.

Samtalen ledes av Hilde Sandvik. Produsent er Henrik Hylland Uhlving.

90/60,– (stud.)

Husnytt