Kan Bergen bli mer aldersvennlig?

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Helse og omsorg i Bergen kommune

Folkemøte - Seniorplan for Bergen kommune.

Hvordan kan vi i Bergen få fremtidens eldrepolitikk til å også handle om inkluderende arbeidsliv, frivillighet, boligbygging, transport, og tilrettelegging for en sosial og aktiv alderdom? Hva er en god og meningsfull alderdom? 

Dette er noen av spørsmålene som vil bli tatt opp når Bergen kommune inviterer til åpent folkemøte 17. september på Litteraturhuset.

Byrådsleder Harald Schjelderup og helsebyråd Rebekka Ljosland kommer for å si mer om hvorfor byen vår trenger en seniorplan. Vi får innspill fra frivillige organisasjoner, senioruniversitet og flere andre med interesse for byens seniorpolitikk. Det blir også gode muligheter for spørsmål og innspill fra publikum.

Arrangementet er gratis og alle er hjertelig velkommen!

Husnytt