Så var det norsken, svensken og dansken…

Rom: Auditoriet

Arrangør: Broen.xyz i samarbeid med Litteraturhuset

Hilde Sandvik i samtale med forfatterne av «Skandinavisk uro».

Få uker før det svenske valget møtes en nordmann, en svenske og en danske til duell på Litteraturhuset. Blir det svenske tilstander? Hva er råttent i dronningriket Danmark? Holder det med oljepenger for verdens rikeste land? 

Flyktningkrisen i 2015 tydeliggjorde store politiske forskjeller mellom de skandinaviske landene. Nå kommer Skandinavisk uro, boken om året som rystet de gode naboene. Tre av forfatterne møtes til pan-skandinavisk holmgang på Litteraturhuset for å diskutere: Hva betyr folkevandringen for velferdsstaten, demokratiet og offentligheten? 

Samtalen ledes av Hilde Sandvik. Produsent er Henrik Hylland Uhlving.

90/60,– (stud.)

Husnytt