Kroppen for voksne: Kan ikke få barn?

Rom: Auditoriet

Arrangør: Universitetet i Bergen og NRK

Med Trond-Viggo Torgersen og Martha Gunn Eide.

Hvorfor kan ikke alle få barn på naturlig vis? Hva er prøverørsbehandling? Hvem kan få slik behandling? Hvorfor er ønsket om å få barn så sterkt hos noen? Eller er det slik for alle? Er det en menneskerett å få barn? Og er adopsjon siste utvei for de fleste som ikke kan få barn?

Kroppen for voksne gir svar som er til å forstå om kropp og helse, gjennom gode samtaler mellom lege Trond-Viggo Torgersen og hans kollegaer fra helsevesen og forskermiljø. Denne kvelden møter han overlege Martha Gunn Eide.

Lurer du på noe? Send spørsmål til kroppen@nrk.no. Samtalene i serien blir tatt opp og redigert til radioprogram på NRK P1.

100/70,– (stud.)

Husnytt