Aurora: Side for side

Rom: Auditoriet

Arrangør: Litteraturhuset

Aurora Aksnes og Ketil Mosnes i samtale med Anne Rokkan om bokprosjektet «Liner Quotes».

Aurora Aksnes er popgeniet fra Os som allerede før debutalbumet fikk sitt internasjonale gjennombrudd. Hennes poetiske og underfundige uttrykk har truffet en nerve hos musikkelskere verden over. Forfatter, musiker og fotograf Ketil Mosnes har fulgt Aurora over en lengre periode og stilt spørsmål om hvordan hun jobber og hvordan hun takler det intense turnélivet mens hun står midt i det. Resultatet er blitt en del av bokserien Liner Quotes (Vårt forlag).  

Hva kan en dokumentarisk bok tilby leserne som vi ikke får av intervjuer og omtaler? Hvilke etiske dilemma blir man stilt overfor i en slik prosess? Og hvorfor skal man egentlig lese bøker om musikk? 

Aurora Aksnes og Ketil Mosnes møtes for en samtale om bokprosjektet. Intervjuer: Anne Rokkan.   

Det blir boksalg og signering etter arrangementet. 

85/55,– (stud.)

Foto: Ketil Mosnes

Husnytt