Foreldrerådet: Kræsjkurs i kjærlighet

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Med Catrin Sagen og Lisa Tønne.

Sex og samliv står gjerne ikke øverst på prioriteringslisten når småbarnsforeldre skal få hverdagen til å gå opp. Den romantiske kjærligheten er kanskje det som må vike når den ene sykdomsperioden avløser den andre og man er stuptrøtt etter Dagsrevyen. Hva skal til for at kjærligheten overlever tusenvis av bleieskift og en verden hvor alt er logistikk? Finnes det en vei tilbake til intimiteten som en gang var der? Parterapeut Catrin Sagen og komiker Lisa Tønne gir sine beste råd til hvordan overleve den hektiske småbarnsfasen uten å ta livet av parforholdet. 

Journalist og småbarnsmor Silje Stavrum Norevik møter Catrin Sagen og Lisa Tønne til samtale. 

Det er god plass til barnevogner i lokalet!

(Billetten gjelder for inntil fem familiemedlemmer)

75,– (familiebillett)

Husnytt