Verden i Bergen: Min far, en kjærlig drapsmaskin

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset og Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Juan Pablo Escobar møter Teresa Grøtan til samtale.

Arrangementet er dessverre utsolgt, men vi har satt opp videooverføring. Overføringen skjer til møterommet Alver på Litteraturhuset. Billetter finner du her

Da narkobaronen Pablo Escobar ble drept i 1993, hadde han tusenvis av liv på samvittigheten. Likevel har Escobar, ikke minst på grunn av TV-serien Narcos, beundrere over hele verden, og «narkoturisme» er blitt et begrep.

Sønnen Juan Pablo var 16 år da faren ble drept av det colombianske politiet. Nå gir han ut bok nummer to om faren, Det faren min aldri fortalte meg. Er sønnen selv en del av denne industrien, eller har han et reelt budskap om fred og forsoning? Juan Pablo Escobar møter leder for Verden i Bergen, Teresa Grøtan, til samtale.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

85/55,– (stud.) 

 

Husnytt