Ting du kanskje ikke visste om Batman

Rom: Zinken Hopp

Arrangør: Lars Bendik Klev Furnes

En bred og fyldig gjennomgang av Batmans utvikling i tegneseriene.

Batman ble skapt av Bob Kane og Bill Finger i 1939. Batman og andre superhelter skulle gi amerikanerne trygghet og håp, da depresjonen og andre verdenskrig herjet som verst på 40-tallet. Batman var inspirert av Zorro og mørke skrekkfilmer og hadde sin glanstid de aller første ti årene. Men etter dette har det kommet mange ulike tolkninger av Batman, og filmene om ham er kjent for å spille inn milliarder. Dette foredraget tar for seg Batmans utvikling i tegneseriene, fra 1939 til i dag, og kanskje lærer du ting du ikke visste om Batman?

Lars Bendik Klev Furnes er utdannet bibliotekar, og har over 20 års kjennskap til Batman-universet. Det settes også av ekstra tid til spørsmål fra salen.

110,–

Husnytt