Morsarven

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Med Anne Bitsch og Niels Fredrik Dahl.

Niels Fredrik Dahl må dessverre avlyse i kveld. Arrangementet blir derfor med Anne Bitsch og Margunn Vikingstad. Ta kontakt med oss på hei@litthusbergen.no hvis du har spørsmål.

Kan litteraturen virke forsonende for den som skriver den? Og er det mulig å skrive historien på nytt?

Niels Fredrik Dahl og Anne Bitsch har begge utforsket historien om sin oppvekst og relasjonen til mor i sine siste bøker. I Mor om natten tar Niels Fredrik Dahl utgangspunkt i morens etterlatte dagbok for å nøste sammen historien om hvem hun var, og som en konsekvens, hvem han er. Anne Bitsch oppsøker i Går du nå, er du ikke lenger min datter fortiden gjennom brev, rapporter, familiemedlemmer og tidsvitner for å skrive historien om sin mor og omsorgssvikten hun utsatte datteren for. Forfatterne møtes for en samtale om hvordan vi forteller historiene om oss selv.  

Intervjuer: Margunn Vikingstad.

Det blir boksalg og signering etter arrangementet. 

85/55,– (stud.)

Husnytt