Kroppen for voksne: Syk av jobben? (UTSOLGT)

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Universitetet i Bergen og NRK

Med Trond-Viggo Torgersen og Ole Jacob Møllerløkken.

Arrangementet er dessverre utsolgt. 

Neste arrangement i denne serien:

20. mars: Kroppen for voksne: Matallergi og intoleranse

Hvordan blir vi påvirket av stress, muskelspenninger, arbeidstid og luftkvalitet, og hvem har ansvaret for at slikt ikke skal påvirke oss negativt? Hvor mye skal arbeidstaker gjøre selv for å ikke bli syk av jobben? Og hvor mye skal jobben legge til rette?

Trond-Viggo Torgersen og helsefaglige eksperter formidler oppdatert og nyttig kunnskap om kropp og helse på en forståelig og underholdende måte. Denne gangen møter han lege og forsker Ole Jacob Møllerløkken.

Lurer du på noe? Send spørsmål til kroppen@nrk.no. Samtalene i serien blir tatt opp og redigert til radioprogram på NRK P1.

100/70,– (stud.)

Husnytt