Her er eg no!

Rom: Alver

Arrangør: Teaterfrø og Bente Bratlund

Utdrag frå jubileumsframsyninga for Bente Bratlund si dikting.

Bente Bratlund har skrive mykje av det ho kallar kvardagspoesi og målet var å skape ei lyrisk framsyning som passar for alle, uavhengig om dei har eit nært forhold til dikt frå før. Braksuksess for Bente var overskrifta i lokalavisa etter premieren i Oseana 20. oktober 2017. B

ratlund og Teaterfrø lagar no ein enklare versjon av framsyninga med kun ein musikar og to formidlarar på scenen. Noko av dette vert presentert på Litteraturhuset, saman med lansering av ny CD og diktsamling.

Medverkande:

Bente Bratlund: forfattar

Natasja Smørholm: skodespelar/songar

Tarjei Vatne: komponist/piano/gitar/kor

Frøydis Flotve – Teaterfrø: produsent/manus og regi

150,–

Husnytt