Lyrikksalong

Rom: Boksalongen

Arrangør: Boksalongen

Med Hans Petter Blad.

Clair-obscur er en maleteknikk som går ut på å dyrke kontrasten mellom det lyse og tydelige, og det mørke og uklare. Det er også tittelen på en av diktsamlingene til Hans Petter Blad. Det er i dette landskapet diktene hans befinner seg. Hans Petter Blad skriver om de tingene vi kan se og alt det som følger med tingene som vi ikke kan se. Han har siden debuten i 2002 skrevet både romaner, drama og lyrikk. Blad kommer til Lyrikksalong for å snakke om sin diktergjerning og om hva som gjør dikt annerledes enn andre typer tekst.

Det blir boksalg og signering i lokalet.

Lyrikksalong er støttet av Fritt Ord og Litteraturhuset.

Flere arrangementer i denne serien:

22. februar: Lyrikksalong: Dropar i austavind

22. mars: Lyrikksalong: Audun Mortensen

Gratis

Husnytt