Kritisk kvartett

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset

Med Carina Beddari, Eirik Vassenden, Frode Helmich Pedersen og kvartettgjest Eivind Myklebust.

Kritisk kvartett er Litteraturhusets faste forum for litteraturkritikk. Panelet består av Carina Beddari, Eirik Vassenden og Frode Helmich Pedersen (alle kritikere i Morgenbladet). Hver gang får de besøk av en ny gjest, og tar opp fire bøker til kritisk og begeistret diskusjon. Den kritiske kvartetten gir en annerledes litteraturkritikk der den livlige kafésamtalen løftes opp på podiet og gjøres tilgjengelig for et større publikum. Samtalen vil bli som alle gode samtaler om litteratur: noen ganger rosende, andre ganger nedsettende. Men alltid klar og tydelig.

Denne kvelden diskuterer kvartetten: 

Evelyn Waugh – Gjensyn med Brideshead 
Olaug Nilssen – Tung tids tale
Colson Whitehead – Den underjordiske jernbanen
Naja Marie Aidt – Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake

60,–

Husnytt