Hva om kirken forsvant?

Rom: Auditoriet

Arrangør: Bjørgvin kirkeakademi

Med Frøy Gudbrandsen, Sunniva Gylver, Harald Schjelderup og Halvor Nordhaug.

Kirken har farget bybildet i århundrer. Den har brydd seg om de svake, dyrket det vakre og gitt mening til den enkelte gjennom tro og praktiske oppgaver. Hvor stor betydning ville det hatt for byen dersom kirken ikke lenger skulle være en del av bybildet? I forbindelse med bispevisitasen i Bergen domkirke menighet 18.–28. januar 2018 inviterer vi til paneldebatt om kirkens fremtid i byen. Her vil ulike aktører belyse kirken som byaktør fra flere kanter. Hva forventer samfunnet egentlig av oss, utover det å avholde seremonier?

Disse deltar: politisk redaktør i BT, Frøy Gudbrandsen, sokneprest og forsker Sunniva Gylver, byråd for finans, innovasjon og eiendom Dag Inge Ulstein og biskop Halvor Nordhaug.

100/50,– (medl./stud.)

Husnytt