Forstå USA: Trumps Amerika (UTSOLGT)

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Litteraturhuset i samarbeid med Civita

Med Frank Rossavik og Elisabeth Ivarsflaten.

Arrangementet er dessverre utsolgt. Les mer om den neste utgaven av Forstå USA her.

Den 20. januar er det ett år siden Donald Trump overtok som USAs 45. president. Hvilke underliggende forhold gjorde det mulig for Trump å bli valgt? Hvilke velgere er det som støtter Trump? Og er det økonomiske eller kulturelle forhold som driver støtten?

Journalist og forfatter av boken Blant republikanere, Frank Rossavik, møter professor i sammenlignende politikk, Elisabeth Ivarsflaten til diskusjon om hvordan vi kan forstå dagens USA i lys av fenomenet Donald Trump.

Samtalen ledes av Eirik Løkke (Civita).

Det blir boksalg i lokalet.

85/55,– (stud.) 

Neste arrangement i denne serien:

13. mars: Forstå USA: Fox News

Foto: Gage Skidmore @Wikimedia Commons

Husnytt