Søvn og oppvåkning!

Rom: Olav H. Hauge

Arrangør: Prosopopeia i samarbeid med Litteraturhuset

Lanseringsfest for Prosopopeia.

Prosopopeia inviterer til en søvnig kveld på Litteraturhuset!

Vi feirer lansering av høstens dobbeltnummer som utforsker søvnen og oppvåkningens mysterier i litteraturen. Hva skjuler seg i søvnens verden og hva er det egentlig vi våkner opp fra og til? Kom og bli med oss i undringen over hvordan søvnen manifesterer seg i uliker verker og hvordan kunst og litteratur kan vekke oss fra søvnen. 

Vi starter oppe i Olav H. Hauge, før vi fortsetter i Boksalongen med løsere snipp og fortsatt slipp.

PROGRAM
I Olav H. Hauge blir det holdt en samtale mellom Cecilie Løveid, Ellen Mortensen og Frode Helmich Pedersen ledet av redaksjonsmedlem Oda Vige Helle. Det skal diskuteres politisk oppvåkning i litteraturen og litteraturens politiske potensiale.

Etter samtalen fortsetter vi festen i Boksalongen med opplesninger fra flere lokale poeter og forfattere.

Prosopopeia er et tidsskrift drevet av litteraturstudentene ved UiB. 

100,– (inkl. tidsskrift) 

 

Illustrasjon: Magdalena Rechlowicz

Husnytt