Spørretimen: Den store debatten om Bergen

Rom: Alver

Arrangør: BA i samarbeid med Litteraturhuset

Hvordan skal Bergen se ut i fremtiden?

Byråd Anna Elisa Tryti (Ap) må svare for kommunens forslag til ny byplan, som vil kunne få store konsekvenser for hvordan byen skal se ut i fremtiden. 

Innledning ved klimaforsker Kikki Kleiven (UiB).

Flere navn annonseres.

HVA ER SPØRRETIMEN?
Til forskjell fra andre debatter, vil ikke Spørretimen dyrke krangel, avbrytelser og høy temperatur. For helt ærlig: Slike debatter pleier jo å ende opp i politikerkonstruerte floskler og meningsfattig svada. Ansvaret pulveriseres, fordi alle i debatten skylder på noen andre.

På Spørretimen skal det ikke være et panel som skal krangle seg i mellom. På scenen står det en eneste person (i tillegg til undertegnede som blir ordstyrer), som må svare på spørsmål fra salen. Denne personen skal både ha makt og myndighet innen temaet som skal utspørres. Akkurat det samme skjer i Stortinget hver onsdag, under den muntlige spontanspørretimen.

Delta du også!

Gratis

 

Husnytt