Lillelørdag: Akin Duzakin hele dagen

Rom: Annet

Arrangør: Litteraturhuset

De vakreste tegningene.

Illustratør Akin Duzakin lager fantastisk vakre bildebøker sammen med en rekke flinke forfattere. Han har illustrert over 40 bøker og er særlig kjent for poetiske, lett naivistiske motiver i særegne fargenyanser. I dag har vi invitert en liten gjeng til å lese, tegne og snakke om hvordan billedbøkene blir til. Vi serverer som vanlig grøt og saft kl. 11–15 i Alver.

Program

Olav H. Hauge

Opplesninger av billedbøker.

12.00: Øyvind Vågnes leser Den vesle blå haien.

12.20: Mahmona Khan leser Epletreet.

12.40: Njord Svendsen leser Bomulv.

Etter opplesningene får barna tegne med Akin!

Alder: fra 4 år

Auditoriet

14.00–15.00: Constance Ørbeck-Nilssen leser den nye boken Da fargene forsvant – en viktig og aktuell billedbok som gjør vanskelige tema tilgjengelige for barn. Akin og Constance snakker om boken og tematikken, og Akin forteller litt om sitt arbeid med å tegne til Constances tekst.

Passer best for barn fra 6 år.

Følg Lillelørdag på Facebook for oppdateringer!

30,– (pr. person) Billetter i døren.

 

Illustrasjon: Akin Duzakin

Husnytt