Ruspolitisk konferanse

Rom: Zinken Hopp

Arrangør: Arbeiderbevegelsens Rus- og Sosialpolitiske Forbund

Velkommen til en spennende konferanse om rus- og sosialpolitikk.

Arbeiderbevegelsens rus- og sosialpolitiske forbund inviterer til ruspolitisk konferanse! Til vår konferanse kommer spesialkonsulent Liv H. Fløsland fra Stiftelsen Bergensklinikkene som vil foredra om rustrender i Bergen og Føre var-rapporten. Vi lover en svært spennende innledning! Videre blir det en innledning fra byråd for sosial, bolig og inkludering i Bergen kommune, Erlend Horn. Horn skal innlede om kommunens rusplaner. Konferansen avsluttes av Erfaringskonsulentane i Drop-out temaet tilknyttet Albatrossen ettervernsenter som skal fortelle om sitt viktige arbeid.

Vi byr i tillegg på gratis inngang og lunsj.

Velkommen!

Gratis

 

Husnytt